logo

Kadınların Güçlenmesi için Sözcülük

Yıldız Holding ve şirketleri yıl boyunca hem Türkiye’de hem de uluslararası düzeyde çeşitli etkinliklere ve zirvelere katılarak kadınların iş dünyasında ve toplumda karşılaştıkları engelleri aşmaları için stratejik yol haritalarını ve sektörel fırsatları paylaşarak, kadınların ekonomiye kazandırılmasının ve eşit fırsatlara erişimin önemi gibi birçok konuyu gündeme taşıdı.

İngiliz Ticaret Odası (BCCT) tarafından 26-27 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetişim (ÇSY) ve Sürdürülebilir Yatırım Forumu Türkiye konferansına Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş konuşmacı olarak katıldı.

Sabah Gazetesi ve A Para’nın düzenlediği Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi’ne Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş’un konuşmacı olarak katıldı.

Nisan ayında GODIVA'nın küresel CEO'su Nurtaç Afridi, The Women In Retail Leadership Circle tarafından 2022 Top Women In Retail onur ödülüne layık görüldü ve ödülü Miami'de düzenlenen konferansta aldı.

Ekim ayında GODIVA'nın küresel CEO'su Nurtaç Afridi, Ever/Body CEO'su Amy Shecter, American Girl Başkanı Jamie Cygielman ve DVF Başkanı Gabby Hirata ile birlikte Women In Retail Leadership Circle'ın New York’taki On The Road etkinliğine katıldı.

pladis UK&I CFO'su Lindsey Roberts, 24 Kasım’daki Birleşik Krallık CFO Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer aldı.

pladis TREECA NPI Direktörü Burcu Koçer, 3iK Work of Women'da Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerden 200 kız öğrenciye, kadınların çalışma ortamında oluşunun öneminden, mevcut engelleri yıkma ihtiyacından bahsetti.

pladis Ar-Ge Direktörü Jennifer Moss, tanınmış bir toplumsal cinsiyet eşitliği öncüsü ve yazar Encompass Equality'nin CEO'su Joy Burnford'un ev sahipliğinde düzenlenen "Confidence conversation" podcast’ine katıldı.

Dil Seçiniz..