logo

Hibrit Çalışma ve Ebeveynlerin Desteklenmesi

2021 yılında pladis ile özellikle bakım sorumlulukları üstlenenler başta olmak üzere çalışanların iş ve özel hayat dengesini koruyabilmesini sağlamak adına çalışanların görevlerinin bir kısmını ofisten, bir kısmını ise uzaktan gerçekleştirebilecekleri bir uzaktan çalışma düzenini Birleşik Krallık, İrlanda, Avrupa, Türkiye, ABD ve gelişmekte olan pazarlarda hayata geçirdik.

Ek olarak, Birleşik Krallık’ta ve İrlanda’da üç eksende çalışanların iş özel hayat dengesine yönelik belirlediğimiz politikalar ile;

Kapsamlı bir aile dostu politika yürütülerek, ebeveynlerin bakmakla yükümlü oldukları kişilerin bakımını desteklemeleri için belirli esnek çalışma düzenlemelerini talep etmeleri sağlanıyor.

Yöneticilerin, doğum sonrası işe dönen meslektaşlarını desteklemeleri için bir doğum/ebeveyn izni kiti ve izinde olan kişilerle iletişimde kalmak adına bir program hayata geçirildi.

Genel merkezin daha kapsayıcı olabilmesi adına kadın çalışanların doğum izninden döndükten sonra kullanabileceği süt odaları tasarlandı.

Hibrit çalışma düzenini kolaylaştırmak üzere 3.500 çalışana yönelik e-öğrenme programı pladis Akademi’ye hem ofisten hem de uzaktan çalışanlar erişerek ihtiyaçlarına ve kariyer yolculuklarına göre kendi bireysel öğrenme ve gelişim süreçlerini yönetebiliyor. pladis Akademi ayrıca çalışanlara bu alandaki gelişimlerini sağlamak adına Kapsayıcılık, Çeşitlilik ve Eşitlik eğitim modülleri sunuyor.

Dil Seçiniz..