logo

Genç Yeteneklerin Desteklenmesi

Şirketlerde ve kadınlarda farkındalık yaratmak amacıyla kurulan Women in Sales Network (Satışta Kadın Ağı) Türkiye’nin önde gelen 80 şirketinin desteğini alarak iş dünyasında sosyal bir dönüşüme ön ayak olmayı hedefliyor. Bu kapsamda, Aralık ayında imzalanan protokol ile Yıldız Holding olarak 100 kadın öğrenciye staj imkânı sunarak, stajyer işe alımlarında en az %50 cinsiyet dengesini koruyacağımızı taahhüt ediyoruz.

10 yılı aşkındır devam eden JOB Staj & Yeni Mezun İşe Alım Programımız ile de genç yeteneklere fırsat eşitliği sağlamayı önemsiyor ve önceliklendiriyoruz. Kariyer hayatına bizimle adım atan yüzlerce yetenek, profesyonel yetkinliklerini geliştirmenin yanı sıra; aldıkları mentorluk desteğiyle kişisel gelişimlerinde de katkı sağlıyor. Bugüne dek JOB@YıldızHolding mentorluk programına dahil olan genç çalışanların %54’ünü kadınlar oluşturdu.

pladis ise, genç yetenekleri destekleme üzerine Türkiye’de “Commercial Talent” ve Birleşik Krallık coğrafyasında mezun programları hayata geçiriyor. Geçtiğimiz iki yıl içinde Türkiye'de Commercial Talent yetenek kazanımı programı aracılığıyla %67 oranında kadın istihdamı sağlanırken Birleşik Krallık coğrafyasında mezuniyet programı aracılığıyla istihdam edilen kadın oranı yaklaşık %60'a ulaştı.

Dil Seçiniz..